Tapet MAXIMA Blue

29,760 Lekë 12,900 Lekë
Smoke Blue Blu e sfumuar, e ngjashme me ngjyrën e kobaltit. Perfekte për dhomat e ngrënies, dhe mund ta përshasni me ngjyrat e drurit. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003830
Përshkrimi
Smoke Blue Blu e sfumuar, e ngjashme me ngjyrën e kobaltit. Perfekte për dhomat e ngrënies, dhe mund ta përshasni me ngjyrat e drurit. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë