Tapet MAXIMA Silver Blue

29,760 Lekë 12,900 Lekë
Silver Blue/ Blu argjendi Shkelqim i lehtë i blusë, ndriçim i argjendtë në blu kromatike Karakterizohet nga ngjyrime të lehta, të pështatshme për dhoma ndenje dhe ngrënie. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003831
Përshkrimi
Silver Blue/ Blu argjendi Shkelqim i lehtë i blusë, ndriçim i argjendtë në blu kromatike Karakterizohet nga ngjyrime të lehta, të pështatshme për dhoma ndenje dhe ngrënie. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë