Tapet MAXIMA Smoke Blue

29,760 Lekë 10,900 Lekë
Blue Rust Ngjyra është çeliku ose argjendi gri në të zezë në disa forma dhe e kuqe në kafe në forma tokësore. Ndonjëherë i njollosur me ngjyra të ngrohta që quhen Turgite. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003829
Përshkrimi
Blue Rust Ngjyra është çeliku ose argjendi gri në të zezë në disa forma dhe e kuqe në kafe në forma tokësore. Ndonjëherë i njollosur me ngjyra të ngrohta që quhen Turgite. Material: Mikrofibra sintetike Permasa: 160*230cm Emri: Maxima Orgjina: India Punim dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë