Tapet RIZIN Grey

49,600 Lekë 17,990 Lekë
Dallimi midis ngjyrës së kremës dhe ngjyrës së fildishtë është kryesisht  semantike. Dallimi kryesor midis fildishit kundër kremës është në ngjyrën e verdhë delikate që gjendet në secilën ngjyrë. Material: 80% material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003839
Përshkrimi
Dallimi midis ngjyrës së kremës dhe ngjyrës së fildishtë është kryesisht  semantike. Dallimi kryesor midis fildishit kundër kremës është në ngjyrën e verdhë delikate që gjendet në secilën ngjyrë. Material: 80% material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë