Tapet RODERICK Silver

49,600 Lekë 20,900 Lekë
Argjendi, ngjyra e pasurive e rafinuar metalike, e dalluar, ka veti të ftohta si gri, por është më argëtuese, e gjallë dhe lozonjare. Argjendi me ngjyra shoqërohet me kuptimet e industriale, të hijshme, të teknologjisë së lartë dhe moderne, si dhe me zbukurime, glamourous, të këndshme, të sofistikuara dhe elegante. Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003841
Përshkrimi
Argjendi, ngjyra e pasurive e rafinuar metalike, e dalluar, ka veti të ftohta si gri, por është më argëtuese, e gjallë dhe lozonjare. Argjendi me ngjyra shoqërohet me kuptimet e industriale, të hijshme, të teknologjisë së lartë dhe moderne, si dhe me zbukurime, glamourous, të këndshme, të sofistikuara dhe elegante. Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë