Tapet RUSTON Grey

49,600 Lekë 18,900 Lekë
Ngjura e muzgut me shkëlqim minimal të qiellit të natës, ose mund të mendohet si pjesa më e errët e muzgut të mbrëmjes. Qielli ka shumë ngjyra në këtë kohë, të tilla si portokalli dhe të kuqe. Material: 60% material i leshtë, 40% poliestër Permasa: 160*230cm Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003837
Përshkrimi
Ngjura e muzgut me shkëlqim minimal të qiellit të natës, ose mund të mendohet si pjesa më e errët e muzgut të mbrëmjes. Qielli ka shumë ngjyra në këtë kohë, të tilla si portokalli dhe të kuqe. Material: 60% material i leshtë, 40% poliestër Permasa: 160*230cm Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë