Tas qelqi me kapak Bamboo,560ml

1,590 Lekë 1,090 Lekë

Tas qelqi me kapak Bamboo,560ml

Karakteristikat:
*Material qelqi dhe bamboo
*Kapaciteti 560 ml
*Përmasat: 17,3 x 12,8 x 6 cm

 

SKU: 3560233828699
Përshkrimi

Tas qelqi me kapak Bamboo,560ml

Karakteristikat:
*Material qelqi dhe bamboo
*Kapaciteti 560 ml
*Përmasat: 17,3 x 12,8 x 6 cm