Tavolinë anësore SAONA

7,000 Lekë 4,900 Lekë
Tavolinë anësore SAONA
Me një dizajn elegant, në modë dhe rezistent ndaj UV, do të jetë shumë praktik për ruajtjen e pijeve, revistave, ushqimeve për fëmijë apo për një aperitiv me miqtë tuaj!

Karakteristikat:
*Përmasat: 72 x 72 x 77 cm
SKU: 3560239719922
Përshkrimi
Tavolinë anësore SAONA
Me një dizajn elegant, në modë dhe rezistent ndaj UV, do të jetë shumë praktik për ruajtjen e pijeve, revistave, ushqimeve për fëmijë apo për një aperitiv me miqtë tuaj!

Karakteristikat:
*Përmasat: 72 x 72 x 77 cm