Tavolinë për fëmijë CLASSIC

5,990 Lekë
Tavolinë për fëmijë CLASSIC

Karakteristikat:

*Përmasat: 60 x 60 x 48 cm
*
Materiali: MDF dhe fibra druri pishe
SKU: 3560232692215
Përshkrimi
Tavolinë për fëmijë CLASSIC

Karakteristikat:

*Përmasat: 60 x 60 x 48 cm
*
Materiali: MDF dhe fibra druri pishe