Tavolinë SOLEN

32,390 Lekë 21,990 Lekë

Tavolinë SOLEN
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Solen

Karakteristikat:

*Materiali i kornizës + tabaka + faqet + sirtari përpara : MDF - Fiberboard
*Materiali i kembeve + korniza : Dru Pishe
*Materiali i anëve të sirtarit: Panele kompensatë
*Materiali i tabakasë: MDF - dru i përpunuar
*Materiali i rimeso: MDF - dru i përpunuar
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x L. 28.4 x L. 33.7 x H.8.2 cm
*Përmasat : W. 120 x D. 55 x L. 77 cm

SKU: 3560231638054
Përshkrimi

Tavolinë SOLEN
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Solen

Karakteristikat:

*Materiali i kornizës + tabaka + faqet + sirtari përpara : MDF - Fiberboard
*Materiali i kembeve + korniza : Dru Pishe
*Materiali i anëve të sirtarit: Panele kompensatë
*Materiali i tabakasë: MDF - dru i përpunuar
*Materiali i rimeso: MDF - dru i përpunuar
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x L. 28.4 x L. 33.7 x H.8.2 cm
*Përmasat : W. 120 x D. 55 x L. 77 cm