Tavolinë studimi WIZZI

9,490 Lekë 6,990 Lekë

Tavolinë studimi WIZZI 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Një sirtar me dorezë metalike
*Dy rafte
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 90 x 75 x 52 cm

 

SKU: 8697001035999
Përshkrimi

Tavolinë studimi WIZZI 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Një sirtar me dorezë metalike
*Dy rafte
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 90 x 75 x 52 cm