Tavolinë studimi ZARA me sirtar

10,590 Lekë 5,990 Lekë
Tavolinë studimi ZARA me sirtar

Karakteristikat

*Përmasat: 90 x 75 x 52 cm
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001022913
Përshkrimi
Tavolinë studimi ZARA me sirtar

Karakteristikat

*Përmasat: 90 x 75 x 52 cm
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant