Tavoline kompjuteri DIONIS

18,300 Lekë 11,990 Lekë
Tavoline kompjuteri DIONIS 

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 130x60x75 cm
SKU: 8605028237173
Përshkrimi
Tavoline kompjuteri DIONIS 

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 130x60x75 cm