Tavolinë zyre HAPPY

10,800 Lekë 4,990 Lekë
Tavolinë zyre HAPPY 

Tavolina e zyrës HAPPY është tavolina perfekte për fëmijët tuaj. Ka një dizajn modern me një çmim të përballueshëm. Materiali cilësor siguron qëndrueshmëri afatgjatë. Përmirësoni hapësirën e studimit me tavolinën e zyrës HAPPY.

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Trashësi 18mm
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 100 x 50 x 75 cm
SKU: 8605060460218
Përshkrimi
Tavolinë zyre HAPPY 

Tavolina e zyrës HAPPY është tavolina perfekte për fëmijët tuaj. Ka një dizajn modern me një çmim të përballueshëm. Materiali cilësor siguron qëndrueshmëri afatgjatë. Përmirësoni hapësirën e studimit me tavolinën e zyrës HAPPY.

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Trashësi 18mm
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 100 x 50 x 75 cm