Tigan alumini 24 cm

3,400 Lekë 1,990 Lekë

Tigan alumini 24cm

Karakteristikat:
*Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ka një shtresë të dyfishtë që nuk ngjit
*Diametri i tavës 24 cm
*Doreza e gjatë 18 cm

 

 

SKU: 3560238513958
Përshkrimi

Tigan alumini 24cm

Karakteristikat:
*Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ka një shtresë të dyfishtë që nuk ngjit
*Diametri i tavës 24 cm
*Doreza e gjatë 18 cm