Tigan alumini 26 cm

4,490 Lekë 2,290 Lekë

Tigan alumini 26 cm

Karakteristikat:
*Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ka një shtresë të dyfishtë që nuk ngjit
*Diametri i tavës 26 cm
*Përmasat 26 x 5 cm

SKU: 3560238513972
Përshkrimi

Tigan alumini 26 cm

Karakteristikat:
*Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ka një shtresë të dyfishtë që nuk ngjit
*Diametri i tavës 26 cm
*Përmasat 26 x 5 cm