Tren loder

2,790 Lekë 1,390 Lekë
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
SKU: 6927003580053
Përshkrimi
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë