Vazo lulesh

4,900 Lekë 3,900 Lekë

Vazo lulesh 

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo shtëpi dhe kopësht.
*Materiali plastikë por ngjan si material guri
*Formë rrethore
*Përmasat 
 ø48 x 37 cm

SKU: 8720573339100
Përshkrimi

Vazo lulesh 

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo shtëpi dhe kopësht.
*Materiali plastikë por ngjan si material guri
*Formë rrethore
*Përmasat 
 ø48 x 37 cm