Vazo lulesh

8,900 Lekë 4,490 Lekë
Vazo lulesh 

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo shtëpi dhe kopësht.
*Ngjyrë gri e hapur
*Formë drejtkëndore
SKU: 8720573339124
Përshkrimi
Vazo lulesh 

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo shtëpi dhe kopësht.
*Ngjyrë gri e hapur
*Formë drejtkëndore