Vazo lulesh ELI

2,390 Lekë 1,290 Lekë

Vazo lulesh ELI
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: lule lavandër
*Formë: filxhan çaji dhe pjatancë
*3 copë

SKU: 8445393036311
Përshkrimi

Vazo lulesh ELI
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: lule lavandër
*Formë: filxhan çaji dhe pjatancë
*3 copë