Vazo lulesh PARIS

2,390 Lekë 1,590 Lekë

Vazo lulesh PARIS
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: PARISI
*Formë filxhan çaji dhe pjatancë
*3 copë

SKU: 8430540977036
Përshkrimi

Vazo lulesh PARIS
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: PARISI
*Formë filxhan çaji dhe pjatancë
*3 copë