Zgarë për barbekju

3,190 Lekë 2,190 Lekë
Zgarë për barbekju

Karakteristikat:
*Material hekuri i fortë 
*I thjeshtë dhe e lehtë për t'u pastruar
*Përmasa 35 x 24 x 35 cm
SKU: 8430540515054
Përshkrimi
Zgarë për barbekju

Karakteristikat:
*Material hekuri i fortë 
*I thjeshtë dhe e lehtë për t'u pastruar
*Përmasa 35 x 24 x 35 cm