Zgarë për barbekju

2,790 Lekë 1,290 Lekë
Zgarë për barbekju

Karakteristikat:
*Material hekuri i fortë 
*I thjeshtë dhe e lehtë për t'u pastruar
*Përmasat: 33 x 43 x 56 cm
SKU: 8430540629713
Përshkrimi
Zgarë për barbekju

Karakteristikat:
*Material hekuri i fortë 
*I thjeshtë dhe e lehtë për t'u pastruar
*Përmasat: 33 x 43 x 56 cm