Zorrë për ujitje

2,590 Lekë 1,790 Lekë

Zorrë për ujitje
Uji është padiskutim çelësi për të rritur dhe mbajtur një kopsht/lëndinë të gjelbër.

Karakteristikat:
*Material: gomë e ricikluar
*Gjatësia 10 m

SKU: 8445393045412
Përshkrimi

Zorrë për ujitje
Uji është padiskutim çelësi për të rritur dhe mbajtur një kopsht/lëndinë të gjelbër.

Karakteristikat:
*Material: gomë e ricikluar
*Gjatësia 10 m