Zorrë për ujitje

1,990 Lekë 1,390 Lekë

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*5-15 m, e zgjerueshme

SKU: 8430540726276
Përshkrimi

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*5-15 m, e zgjerueshme