Tavolinë ngrënie PABLO, 140 x 80 cm

49,900 Lekë 39,990 Lekë

Tavolinë ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Përmasat 140x80 cm

SKU: 8605028297542
Përshkrimi

Tavolinë ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Përmasat 140x80 cm