Tavoline ngrënie PABLO, 140 x 80 cm

69,990 Lekë 39,990 Lekë

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat: 140 x 80 cm

 

SKU: 8605060462403
Përshkrimi

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat: 140 x 80 cm