Raft multifunksional ANDREA

21,290 Lekë 11,990 Lekë
Raft multifunksional ANDREA

Karakteristikat

*Përmasat : 73 x 172 x 36 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*1 rafte fikse dhe 2 rafte te levizshem
*Lehtë për t'u lëvizur falë rrotave të lëvizshme

SKU: 8697001036965
Përshkrimi
Raft multifunksional ANDREA

Karakteristikat

*Përmasat : 73 x 172 x 36 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*1 rafte fikse dhe 2 rafte te levizshem
*Lehtë për t'u lëvizur falë rrotave të lëvizshme