Raft multifunksional me dy ndarje, DIAMOND

16,990 Lekë 11,990 Lekë

Raft multifunksional me dy ndarje, DIAMOND

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 187 x 38 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Dizajn elegant dhe ergonomik
* Dy ndarje

SKU: 8697001036972
Përshkrimi

Raft multifunksional me dy ndarje, DIAMOND

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 187 x 38 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Dizajn elegant dhe ergonomik
* Dy ndarje