Raft multifunksional LINCOLN

15,900 Lekë 7,490 Lekë
Raft multifunksional LINCOLN

Karakteristikat

*Zgjidhja e shkëlqyer për ruajtje dhe organizim
*Përmasat : 50 x 100 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia)
*Lehtë për tu montuar, pastruar dhe mirëmbajtur.

SKU: 8697001036941
Përshkrimi
Raft multifunksional LINCOLN

Karakteristikat

*Zgjidhja e shkëlqyer për ruajtje dhe organizim
*Përmasat : 50 x 100 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia)
*Lehtë për tu montuar, pastruar dhe mirëmbajtur.