Tavolinë studimi IAN + raft librash

34,990 Lekë 22,990 Lekë
Tavolinë studimi IAN + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 120 x 193 x 60 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*5 rafte për libra
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001038105
Përshkrimi
Tavolinë studimi IAN + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 120 x 193 x 60 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*5 rafte për libra
*Dizajn ergonomik dhe elegant