Karrige zyre GLADOS

23,990 Lekë 13,990 Lekë

Karrige zyre GLADOS

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë me bazë kromi dhe çeliku
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë

SKU: 999000007759
Përshkrimi

Karrige zyre GLADOS

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë me bazë kromi dhe çeliku
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë