Lëkundese HAMMOCK

6,990 Lekë

Lëkundese HAMMOCK

Karakteristikat:
*Lëkundese HAMMOCK është prej pambuku, litar dhe druri.
*Përmasat : 50 x 45 x 100 cm
*Pesha maksimale që mund të mbajë : 138kg

SKU: 8719987813566
Përshkrimi

Lëkundese HAMMOCK

Karakteristikat:
*Lëkundese HAMMOCK është prej pambuku, litar dhe druri.
*Përmasat : 50 x 45 x 100 cm
*Pesha maksimale që mund të mbajë : 138kg