Pishinë për fëmijë INTEX

7,690 Lekë 5,490 Lekë
Pishinë për fëmijë INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 157 x 157 x 1.22 cm
*Kapaciteti: 295 litra
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +2 vjeç.
SKU: 6941057402567
Përshkrimi
Pishinë për fëmijë INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 157 x 157 x 1.22 cm
*Kapaciteti: 295 litra
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +2 vjeç.