Suprinë tavoline BLACK/WHITE, 60x60 cm

5,400 Lekë 3,990 Lekë
Suprinë tavoline BLACK/WHITE, 60x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: e zezë dhe e bardhë
*Përmasa: 60x60 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 999000007713
Përshkrimi
Suprinë tavoline BLACK/WHITE, 60x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: e zezë dhe e bardhë
*Përmasa: 60x60 cm
*Trashësia: 1.2 cm