Tavoline ngrënie PABLO, 160 x 90 cm

69,990 Lekë 42,990 Lekë

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat: 160 x 90 cm

 

SKU: 8605060462410
Përshkrimi

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat: 160 x 90 cm