Tavolinë mesi LISBON

14,190 Lekë 6,990 Lekë

Tavolinë mesi LISBON

Karakteristikat:
Permasat: 110 x 42 x 65 ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.


SKU: 8697001036828
Përshkrimi

Tavolinë mesi LISBON

Karakteristikat:
Permasat: 110 x 42 x 65 ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.