Tavolinë mesi MADRID

12,900 Lekë 9,490 Lekë
Tavolinë mesi Madrid

Karakteristikat:
Tavolinë mesi Madrid me një sirtar 
Permasat 110 x 42 x 65 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe walnut

SKU: 8697001036859
Përshkrimi
Tavolinë mesi Madrid

Karakteristikat:
Tavolinë mesi Madrid me një sirtar 
Permasat 110 x 42 x 65 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe walnut