Tavolinë TV OSLO

22,790 Lekë 16,990 Lekë
 Tavolinë televizori OSLO me 1 sirtar dhe 1 ndarje

Karakteristikat:
Permasat: 120 x 60 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: Lisi dhe e bardhe me shkelqim

SKU: 8697001019319
Përshkrimi
 Tavolinë televizori OSLO me 1 sirtar dhe 1 ndarje

Karakteristikat:
Permasat: 120 x 60 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: Lisi dhe e bardhe me shkelqim