Garderobë me dy dyer OSLO

89,900 Lekë 69,990 Lekë
Garderobë me dy dyer OSLO

Organizoni dhomën tuaj të gjumit me stil me garderobën tonë OSLO me 2 dyer. I krijuar nga druri i qëndrueshëm MDF dhe i disponueshëm me ngjyra të ngrohta, natyrale, i shton një ambient modern dhe komod dekorit të dhomës tuaj të gjumit. Shijoni shumë hapësirë ​​për ruajtjen e veshjeve dhe aksesorëve tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat: 57 x 100 x 189 cm

*Numri i sirtarëve: 2

SKU: 321
Përshkrimi
Garderobë me dy dyer OSLO

Organizoni dhomën tuaj të gjumit me stil me garderobën tonë OSLO me 2 dyer. I krijuar nga druri i qëndrueshëm MDF dhe i disponueshëm me ngjyra të ngrohta, natyrale, i shton një ambient modern dhe komod dekorit të dhomës tuaj të gjumit. Shijoni shumë hapësirë ​​për ruajtjen e veshjeve dhe aksesorëve tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat: 57 x 100 x 189 cm

*Numri i sirtarëve: 2