Karrige BAMBOO

6,990 Lekë 4,392 Lekë

Karrige BAMBOO
Karrige kopshti shumë elegante dhe shumë komode e përbërë nga një strukturë e palosshme bambuje me mbështetëse krahu dhe pëlhurë të bardhë ose jeshile. Kjo karrige kopshti e palosshme është sa klasike aq edhe dekorative.

Karakteristikat:
*Përmasat: 58 x 44 x 88cm
*Materiali: Bamboo + pëlhurë
*Ngjyra: E bardhë, jeshile 

SKU: 8720573857741
Përshkrimi

Karrige BAMBOO
Karrige kopshti shumë elegante dhe shumë komode e përbërë nga një strukturë e palosshme bambuje me mbështetëse krahu dhe pëlhurë të bardhë ose jeshile. Kjo karrige kopshti e palosshme është sa klasike aq edhe dekorative.

Karakteristikat:
*Përmasat: 58 x 44 x 88cm
*Materiali: Bamboo + pëlhurë
*Ngjyra: E bardhë, jeshile