Karrige lëkundëse + shilte, skeleti I zi

14,900 Lekë 9,592 Lekë

Karrige lëkundëse + shilte, skeleti I zi

Karakteristikat:
*Ngjyrë gri e errët, gri e hapur
*Materiali poliestër dhe përmban jastët të butë

*Lëkundet dhe e përshtatshme në oborr, verandë etj
*Pesha maksimale 110kg
*Përmasat 62.5 x 114 x 92.5/51.5 cm

 

SKU: 8719987438912
Përshkrimi

Karrige lëkundëse + shilte, skeleti I zi

Karakteristikat:
*Ngjyrë gri e errët, gri e hapur
*Materiali poliestër dhe përmban jastët të butë

*Lëkundet dhe e përshtatshme në oborr, verandë etj
*Pesha maksimale 110kg
*Përmasat 62.5 x 114 x 92.5/51.5 cm