Karrige e palosshme plazhi

4,190 Lekë 2,792 Lekë

Karrige e palosshme plazhi

Karakteristikat:
*Falë kornizës së fortë dhe të veshur me pëlhurë, karrigia e kampingut është e përshtatshme për çdo mot.
*Karrigia e palosshme është ideale për pushimet tuaja në kamping, për të shkuar në plazh dhe shumë aktivitete të tjera.
*Materiali: çelik/poliestër
*Përmasat (e hapur): 53 x 59 x 46 cm
*Kapaciteti mbajtës: 110 kg

SKU: 8720573925020
Përshkrimi

Karrige e palosshme plazhi

Karakteristikat:
*Falë kornizës së fortë dhe të veshur me pëlhurë, karrigia e kampingut është e përshtatshme për çdo mot.
*Karrigia e palosshme është ideale për pushimet tuaja në kamping, për të shkuar në plazh dhe shumë aktivitete të tjera.
*Materiali: çelik/poliestër
*Përmasat (e hapur): 53 x 59 x 46 cm
*Kapaciteti mbajtës: 110 kg