Tavolinë zyre ANA

27,900 Lekë 22,990 Lekë
Tavolinë zyre ANA

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Trashësi 18mm
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 130x60x75 cm
SKU: 8605060465350
Përshkrimi
Tavolinë zyre ANA

Karakteristikat:
*
Tavolina ka lartesinë e duhur qe ju te keni një ambjent komod pune
*Trashësi 18mm
*Cilësi dhe dizajn unik
*Përmasat: 130x60x75 cm