Tavolinë Connect studimi TORI

12,500 Lekë 9,490 Lekë
Tavolinë Connect studimi TORI

Karakteristikat:
*Ngjyrë bezhë
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 120 x 75 x 60 cm
SKU: 8697001037719
Përshkrimi
Tavolinë Connect studimi TORI

Karakteristikat:
*Ngjyrë bezhë
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 120 x 75 x 60 cm