Tavolinë studimi PARIS + raft librash

21,290 Lekë 13,990 Lekë
Tavolinë studimi  PARIS + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 121 x 182 x 63 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ngjyra: E bardhë
*Dizajn ergonomik dhe elegant
SKU: 8697001035920
Përshkrimi
Tavolinë studimi  PARIS + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 121 x 182 x 63 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ngjyra: E bardhë
*Dizajn ergonomik dhe elegant