Tavolinë studimi RAINBOW

23,990 Lekë 15,990 Lekë
Tavolinë studimi RAINBOW

Karakteristikat

*Përmasat: 128 x 75 x 57 cm
*2 sirtarë

*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001024856
Përshkrimi
Tavolinë studimi RAINBOW

Karakteristikat

*Përmasat: 128 x 75 x 57 cm
*2 sirtarë

*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Dizajn ergonomik dhe elegant