Tavolinë studimi OLIVER + raft librash

9,990 Lekë 6,990 Lekë
Tavolinë studimi OLIVER + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 90 x 148 x 52 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ngjyra: E bardhë
*2 rafte për librat
*Dizajn ergonomik dhe elegant
SKU: 8697001039799
Përshkrimi
Tavolinë studimi OLIVER + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 90 x 148 x 52 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ngjyra: E bardhë
*2 rafte për librat
*Dizajn ergonomik dhe elegant