Raft këpucësh OMER

6,990 Lekë 4,490 Lekë

Raft kepucesh OMER

Karakteristikat:
*Përmasat 51 x 84 x 26 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*2 ndarje
*Ngjyra: lisi dhe e bardhë

SKU: 8697001038730
Përshkrimi

Raft kepucesh OMER

Karakteristikat:
*Përmasat 51 x 84 x 26 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*2 ndarje
*Ngjyra: lisi dhe e bardhë