Tavolinë Mesi TEDY

22,770 Lekë 17,990 Lekë

Tavolinë Mesi TEDY
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Tedy

Karakteristikat:

*Materiali i tabakasë + sirtarët e përparmë + raftet : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Materiali i anëve: Panele kompensatë
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x W. 52.7 x D. 23.5 x H. 8 cm
*Dimensionet : W. 110 x D. 60 x H. 48 cm Lartësia midis rafteve: 16 cm

SKU: 3560231638238
Përshkrimi

Tavolinë Mesi TEDY
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Tedy

Karakteristikat:

*Materiali i tabakasë + sirtarët e përparmë + raftet : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Materiali i anëve: Panele kompensatë
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x W. 52.7 x D. 23.5 x H. 8 cm
*Dimensionet : W. 110 x D. 60 x H. 48 cm Lartësia midis rafteve: 16 cm